Naast het gevarieerd standaard assortiment, kan u bij Brouwerij Het Nest ook terecht voor eenmalige versies van bestaande bieren.

Een ruime kelder onder de brouwerij biedt voldoende plaats om bier op vaten te laten rijpen. Deze vaten worden nauwkeurig op basis van kwaliteit geselecteerd. De kwaliteit van het gebruikte vat bepaalt immers de kwaliteit van het verkregen bier. Na een rijpingsperiode van minstens 6 maanden ontstaat er een nieuwe versie. Afhankelijk of de keuze gevallen is op cognac-vaten, whisky-vaten of wijnvaten, maakt dat het bier zijn geheel eigen smaak bereikt.

Deze versies worden afgevuld in 33cl of 75cl, steeds met een duidelijke vermelding. Zo kon je bij Brouwerij Het Nest al terecht voor Kleveretien Oak Aged, Schuppenboer Whisky Barrel Aged, Dead Man’s Hand Cognac Barrel Aged …

Deze blijken een groot succes en dus regelmatig voor herhaling vatbaar.

Onder de noemer “Four Aces” brengt Brouwerij Het Nest zijn experimentele bieren op de markt. In dit gamma vindt u bieren die niet in het standaard assortiment zitten. Het is een mooie aanvulling met steeds oog voor smaak en kwaliteit. Afhankelijk van het seizoen verschenen in deze reeks al Four Aces Barley Wine, Four Aces Black IPA, Four Aces Session IPA en Four Aces White IPA.

Vraag dus zeker naar onze speciale en eenmalige versies.